Protez Tırnak Primer Nedir ?

Protez Tırnak Primer Nedir ?
Protez Tırnak Primer Nedir ?

Tırnak primer, tırnağın üzerine base coat uygulaması öncesin de uygulanan sürülebilen bir astar türüdür. Protez tırnak çalışmaların da uygulanan, çalışmalar da ekstra dayanıklılık, uzun ömürlü ve kalıcı bir uygulama yöntemidir. Bu yöntemi kullanarak, protez tırnak ve oje çalışmaların da kullanıcıya uzun süreli kullanımın yanı sıra kaliteli ve etkili bir kullanım sağlamaktadır.

Protez Tırnak Primer Nasıl Kullanılır ?

Primer, protez tırnak veya oje çalışmaları öncesin de base coat kullanılmadan önce ince bir tabaka halin de tüm tırnaklara sürülerek uygulanan bir üründür. İnce bir tabaka halin de tırnağınıza uyguladıktan sonra, hava alıcak şekil de 30 saniye beklemeniz yeterli olacaktır. Primer yani astar görevi gören bu uygulamayı yapmanız protez tırnak çalışmalarınız da oldukça etkili olacak ve aynı zaman da çalışmalarınız daha fazla verimli, dayanıklı, etkili, uzun süreli ve ilgi çekici olacaktır. Protez tırnak primer ürünümüze ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz!

Protez Tırnak Primer Nedir ?
Eğer sizler de içeriklerimizden memnun kaldıysanız, resim' e tıklayarak diğer içeriklerimize de göz atabilir veya inceleye bilirsiniz!
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.